Seguim tenint set de set?

Estimats castellers de la colla, aquest és un petit escrit per reflexionar sobre la situació que hem viscut aquests darrers dies.

No fa gaire més d'un mes que vam aconseguir una fita històrica per a la colla, una fita que s'havia perseguit molt i que es resistia una i una altra vegada, una fita que sempre ens havia fet molt de respecte i que anomenar-la en un context d'actuació i com a possibilitat de ser aixecada feia tremolar a més d'un. Aquesta fita és el tres de set. Una fita que vam aconseguir en una diada que era molt important pels mitjans de comunicació per l'anunci que els nostres padrins aixecarien la torre de vuit, i que va repercutir enormement fent que el nostre "modest" tres de set es tornés molt mediàtic. Un tres de set que els entesos, i alguns mitjans de comunicació es van afanyar a lloar sorpresos per la solvència com s'havia descarregat, i que companys amb altres camises aplaudiren per l'alegria que exultàvem arreu.

Bé, poc més d'un mes després el vam repetir gairebé sense despentinar-nos, increïblement concentrats en la fita que volíem descarregar a continuació, no li vam donar la importància que anteriorment, i no només vam descarregar aquest, sinó també el quatre de set, just a continuació, el nostre primer quatre de set descarregat. Increïble! Però no en vam tenir prou i vam decidir que el pilar de cinc també el descarregaríem, un pilar de cinc que ens va fer suar de valent, i que ningú hagués apostat per ell si l'hagués vist per la televisió, però també el vam descarregar.

Les coses no arriben regalades, hi ha vegades que algú pot tenir sort un determinat dia, hi ha vegades que una colla descarrega un castell contra tot pronòstic perquè aquell dia estava tocada per una vareta. Això no va amb nosaltres.

Hem descarregat tots aquests castells perquè fa molt de temps que ens ho estem treballant, perquè cada dia a assaig som un munt de persones que creiem, volem, i lluitem plegats perquè aquesta feina s'aconsegueixi. Perquè cada vegada hi ha més cares a assaig que a vegades eren difícils de veure, i que fan una feinada que ni s'imaginen.

En poc més d'un mes, i sembla que totes les dates es concentrin mes amunt, mes avall, tornem a actuar a davant del nostre públic, a Olot, per la nostra Diada, i si el temps ens ho permet, a la nostra plaça.

Crec que Olot es mereix els nostres castells a plaça, i crec que nosaltres ens mereixem el caliu del nostre públic a plaça, i per aconseguir-ho només hi ha una... Seguir treballant com fins ara!

Seguim tenint Set de Set??


Comentaris

laura ha dit…
Siiiiii quin escrit més maco!!
Anònim ha dit…
MOOOLT
(sara)