A Salt volem un 7!

Com ja s'ha dit i repetit varies vegades al llarg dels últims dies, a Salt hi volem portar un contingent de Xerrics suficients com per, juntament amb els castellers de les tres colles presents, muntar el peu d'un tres o un quatre de set, amb una bona pinya, i veure les sensacions del tronc i de la mainada.

Això que en principi serà molt fàcil d'aconseguir, no ho és tant si tenim en compte que a més, volem arribar-hi amb un rodatge prou important fet, per tal que d'aquesta manera, no es converteixi la construcció en una autèntica prova improvisada, que s'hagi de desmuntar a les primeres de canvi.

És doncs, una intenció ferma de conquerir un castell de set, o si més no, de fer una prova que doni la certesa que aquest castell és a l'abast de la mà.

Necessitem que tu, Xerric, que tu, aficionat als Castells, que tu, Olotí amant de les tradicions, ens vinguis a donar un cop de mà als assaigs dels dies 23 i 26 de Juliol. Que ens vinguis a encerclar la pinya a l'actuació del 27 de juliol a les Planes d'Hostoles, i que vinguis a gaudir de valent amb els èxits de l'actuació del 28 de juliol a Salt.

Xerrics et necessita!


Comentaris