Propera actuació: Escola Sant Roc

Els Xerrics d'Olot es desplaçaran el proper 1 de Juny a l'escola Sant Roc, on, a les 12 del migdia, realitzaran una petita actuació en motiu de la festa de final de curs.

La colla, després dels bons resultats de les últimes actuacions, tot i la manca d'efectius, es planteja com a repte arribar a l'actuació de Figueres del 30 de Juny, amb possibilitats d'aixecar el 4d6 net. Tot i que ja feia temps que es treballava fora de xarxa, es comença a fer amb especial importància per tal de donar seguretat en aquests moviments i confiança al pom de dalt. El proper 31 de Maig, com cada final de mes, es farà un assaig més dirigit i intens pels membres de la pinya.

Mentrestant, als darrers assaigs, s'hi ha vist un 3d7 amb un cordó de pinya aixecat fins a quarts i amb els dosos a mig tronc, un quatre i un cinc net a fora de xarxa fins a acotxador i alguna altra construcció digna de menció que ens la reservarem pels qui vulguin venir a descobrir-la en directe al local. També és remarcable que s'han recuperat alguns castellers que feia temps que no es veien pels assaigs i que s'està treballant amb quatre noves mainades que ja assisteixen amb regularitat.

L'actuació de Sant Roc de l'1 de Juny, la del barri de Bonavista del 9 de Juny, l'assaig al carrer que es farà al barri Mas Bernat el 28 de Juny, i la resta d'assaigs que resten fins Figueres, el 30 de Juny, es presenten com una bona oportunitat per preparar aquesta fita i aconseguir aquest nou objectiu.

Comentaris