Bona afluència de castellers a l'assaig informatiu

Ahir divendres 5 d'abril es va dur a terme un assaig informatiu al local de Xerrics.

La junta directiva i la junta tècnica van posar de manifest, i sempre des de l'optimisme i les ganes de millorar com a colla, alguns punts que s'han detectat que es podrien millorar i de quina manera fer-ho. També es va fer una exposició àmplia i detallada de la percepció de la colla i dels resultats aconseguits a les darreres actuacions.

A continuació es va passar un qüestionari amb una sèrie de preguntes relacionades amb el funcionament de la colla, els castells assolits, els assaigs, o les coses que es canviarien. El qüestionari, de format obert, té la intenció de recaptar la informació de primera mà i sincera dels castellers de la colla. S'ha optat per fer-ho de forma anònima per tal que les respostes siguin el més sinceres possibles i així adoptar els canvis necessaris per solucionar possibles mancances.



L'afluència de castellers va ser prou bona. Després de recollir els qüestionaris, els presents  es va passar desplaçar al local social a fer un petit sopar d'aperitius, xerrar i canviar impressions, i gaudir de la companyia.


Comentaris