Activitats de Sant Jordi

Després d'un assaig molt treballat i amb tots els objectius que la tècnica s'havia proposat, aconseguits, ressaltarem amb especial èmfasi el pilar de cinc, amb pinya de dos cordons, descarregat amb una solvència quasi podriem qualificar d'insultant. Impressionant!
Ja tenim el punt de llibre amb el qual obsequiarem els compradors de la nostra paradeta. Apropeu-vos per aconseguir-lo!
Canviant de tema, en vistes de la Diada de Sant Jordi, passem a descriure les activitats preparatives de la mateixa. El diumenge a les 18:00, els Xerrics que puguin i vulguin poden passar pel local per tal d'ajudar a preparar roses per la Diada.
El dimarts de Sant Jordi, i si el temps no ho espatlla, els Xerrics d'Olot muntaran la seva paradeta de venta de roses, amb la peculiaritat, com no, del nostre punt de llibre, que acompanyarà cada rosa que la gent compri per col•laborar amb la colla, i que vulgui obsequiar a les seves persones estimades.
Els Xerrics que ho desitgin seran benvinguts a la paradeta per ajudar a muntar, vendre i desmuntar.
A les 19:45 els Xerrics es desplaçaran a la plaça Rector Ferrer i aproximadament a partir de les vuit començaran la seva actuació d'homenatge a Sant Jordi. Una petita actuació on posaran de manifest les possibilitats de la colla de cara al Bateig del 4 de maig.
Feliç Diada de Sant Jordi a tothom!

Comentaris