Seguim amb els bons resultats!

Els assaigs segueixen produïnt el seu fruit, i tot i que es segueix notant una manca de gent que pugui participar i ajudar a la colla a formar castells més alts i estables, els presents segueixen lluitant per fer una feina ben feta i s'estan assolint fites de consideració.

A assaig ja s'han muntat i descarregat el 2d5, el 3d6 i el 5d5 tots ells nets, entre altres construccions. Castells que de tenir l'oportunitat d'entrenar-los amb temps i perseverància a sobre d'una pinya, farien guanyar la qualitat i la confiança que potser ha faltat en altres ocasions, i que ens farien pujar un pis més, i créixer com a colla.

El dimarts dia 5 de Març comencen els assaigs dels dimarts, en l'horari habitual de 20:00 a 22:00; mentrestant, els divendres seguim amb els horaris ja coneguts, de 20:30 a 22:30 per menors i novells, afegint-se la resta de la colla a partir de les 21:00 i fins les 23:00.

Volem destacar la importància de que els Xerrics s'acostin als assaigs a participar de la colla, ja que és, com no, amb l'esforç de tots, que aquesta colla pot créixer i aconseguir nous objectius.



Comentaris

Anònim ha dit…
Que maca la foto!!!