Pilar de les escales de Sant Esteve 2012

La diada de Catalunya va ser el dia adjudicat per l'ajuntament per tal que la colla dels Xerrics d'Olot fessin el seu habitual pilar pujat per les escales de l'esglèsia de Sant Esteve.

Així doncs, amb el dia desplaçat de l'habitual 10 de Setembre i també amb una mica de retard per culpa de la pluja, els Xerrics es plantaren a plaça per començar l'actuació, amb un pilar de quatre, solvent, i estable, que va girar 360º per tal de donar una fervent salutació a tota la gent present a la plaça.

A continuació es va prosseguir amb el pilar pujat per les escales, el plat estrella de la jornada. El pilar més esperat durant tota la temporada. Aquest va ser un pilar treballat i empès amb força i voluntat des de la pinya que, al replà, es va girar una mica, tot i que res significatiu com per que la colla el veiés perillar en cap moment, i que amb solvència va acabar arribant al capdemunt de les escales, fent que, d'aquesta manera els Xerrics ho aconseguissin una vegada més, i que esclatés la seva alegria.

Aquí no acabar l'actuació, a la petita Gemma l'enlairaren amb un pilar de quatre aixecat per sota, íntegrement femení, i que va ser molt corejat per les moltes presents.

I encara van tenir temps per fer un altre pilar de quatre, abans de arribar-se fins al Tura per donar gracies a la verge per guardar-nos durant tot l'any.

Comentaris