Actuació a Sant Joan Pla de Corts

El diumenge 23 els Xerrics s'aixecaren ben d'hora per anar a Sant Joan Pla de Corts, al costat del Boulou, a actuar juntament amb els Castellers del Riberal, per celebrar el desè aniversari dels Angelets del Vallespir.

La celebració va estar envoltada d'un ambient festiu on no hi van faltar bastoners i timbalers. Després de nombroses actuacions d'uns i altres, de forma plegada, es va fer un animat passacarrers on els grallers i timbalers de la colla hi van ficar la seva nota, que dugué a tothom fins a la plaça vella, lloc on es desenvolupà la trobada castellera.


Els Xerrics van portar a plaça poques camises, moltes absències de jovent i de gent important van marcar una mica el ritme que es va seguir, que, tot i així, i gràcies a la pinya oferida per les altres colles, no va desmerèixer en absolut.

Obrien ronda els Xerrics que van portar a plaça un pilar de quatre d'entrada, una mica deslluït. A la primera ronda descarregàven un 3 de 6 que tot i girar-se un xic, es mantingué quiet i parat, tinguent a la construcció gent en posicions gens habituals. De segones una torre de 5 descarregada acompanyava el sentiment de frustració de no poder fer més coses per falta de gent. A la tercera ronda, un quatre de 6 net, queia sense cap conseqüència quan l'enxaneta entrava als dosos, cosa que feia plantejar passar ronda i no intentar un segon intent, per la falta d'efectius. Finalment i com a despedida, els Xerrics tancàven l'actuació amb un altre pilar de 4 saludat, aquest si, ben maco.

Seguidament els Xerrics, els Castellers del Riberal i els Angelets, van dinar plegats en el marc de celebració del desè aniversari dels últims, on no hi va faltar música tradicional celta i timbals i una divertidíssima actuació del grup de teatre de joves.

Gran jornada de celebració amb una excel·lent infraestructura per part dels Angelets del Vallespir, als quals no dubtem a felicitar per la feina ben feta pel seu aniversari.

Comentaris