Actuació de Festes del Tura 2012

Els Xerrics varen actuar el dissabte de festes a la plaça Rector Ferrer, acompanyats pels Sagals d'Osona i pels Marrecs de Salt, tot i amb una mica de retard a causa de la pluja, els Xerrics encetaren la diada plantant un solvent 5d6, castell que feia dues temporades que no aconseguien, en aquest castell s'estrenava la petita Cris que debutava com acotxadora.

La segona ronda dels olotins estava destinada pel quatre de sis amb l'agulla, en primera instància els Xerrics no aconseguiren el castell, quan passava l'enxaneta li va patinar el peu i s'emportà els dosos i l'acotxadora a la pinya, però els Xerrics lluny d'acovardir-se, tornaren a plantar el castell i aquesta vegada aconseguiren l'aleta i descarregar-lo.

Els olotins com a tercer castell escolliren el tres de sis que descarregaren sense ensurts, acabant la actuació amb un pilar de quatre de cloenda.

Per part de la colla de Vic, els Sagals d'Osona, van plantar un cinc de set, una torre de set i un tres de set aixecat per sota, espectacular

La colla marreca va realitzar també una gran actuació, amb el cinc de set, la torre de set, i acabant amb el quatre de set.

Comentaris