Actuació del bateig

Estimats Xerrics/ques, 
Dissabte passat, tal com era previst, els Xerrics vam actuar davant l'Ajuntament d’Olot junt amb els nostres padrins, els Marrecs de Salt i els Castellers de Sabadell en commemoració del desè aniversari de la nostra primera actuació.
Els Xerrics lluïrem fent una gran i aconseguida actuació, de manera que vam quedar molt satisfets de la feina feta. 
Abans d'enlairar els nostres castells, enfilarem l'actuació amb un pilar de dones, realitzat per l'Alba com a baix, l'Almu com a segon, la Carme d'aixecadora i l'Anna com a enxaneta, en representació de totes les xerriques que han passat per la colla i per homenatjar aquestes castelleres, que durant tots aquests anys han estat peces fonamentals de la colla; d'aquí l’admiració a aquesta feina i també encoratjar-les a seguir lluitant per la colla, com fins ara han estat fent. 
De cap a l'actuació, els Xerrics triarem com a primer castell el tres de sis que descarregarem amb solvència; hi van seguir el tres de sis amb agulla, el quatre de sis, un pilar de quatre i finalment, un pilar davant del balcó de l'Ajuntament, on l'alcalde d'Olot recollí a l'enxaneta de la colla. 


Com a fi de festa s’acabà la jornada amb un sopar de germanor al passeig d’en Blay, amb una fideuada i botifarra, amb els nostres padrins els Marrecs de Salt i els Castellers de Sabadell.

Podeu veure la galeria completa de fotos de la jornada, sopar i sortida col·lectiva al Picasa del nostre fotògraf oficial:

Podeu llegir més informació de la notícia, i veure'n un vídeo a la web de elgarrotxí.cat:
http://www.elgarrotxi.cat/ARX-2/807.html

I també a la web de la Comarca d'Olot:
http://www.lacomarca.cat/?q=node/25%20

Aquí podeu veure un video de la pujada al balcó:

Comentaris